Uuni sijaitsee kohteesta 16 vajaat sata metriä itään, noin 20 metriä Pikitien pohjoispuolella. Lehdettömään aikaan uuni näkyy selvästi tielle. Kuten edellä esitelty uuni, on tämäkin rakennettu kalkkilouhosten keskelle. Uunia ympäröi nuori ja harva sekametsä.
Uunin kumpu koostuu lähes valkoisesta jätekalkista joka erottuu hyvin maastosta. Uunin kumpu on korkea ja jyrkkä, eikä uunin harja nouse puolta metriä kummun yläreunaa korkeammalle. Kummun rinteillä näkyy uunia kiertäneen nyt jo pahoin hajonneen hirsirakenteen jäänteitä. Kumpu on hyvin pehmeä ja koko ajan sortuva. Uunin seinät on ladottu luonnonkivistä. Seinämistä erottuu selvästi eri rakennusvaiheita ja ladonnan yleisvaikutelma on kirjava. Uunin lännenpuoleinen sisäseinä on suora ja ladonnaltaan yhtenäinen koko korkeudeltaan ja eroaa muista uunin seinistä. Seinän voikin tulkita yhdeksi rakennusvaiheeksi, jolloin koko seinä on rakennettu yhdellä kertaa uusiksi. Uunin itäpuolisessa sivuseinässä ja peräseinässä seinien yläosa on ladottu noin metrin korkeudelta eri tavalla kuin seinän alemmat osat. Yläosan ladontaan on käytetty myös kalkkikiviä, jotka ovat rapautuneet muita kiviä pahemmin.
Pohjamuodoltaan pesä on aavistuksen verran hevosenkenkämäinen. Pesän pohja on peittynyt seinistä irronneisiin kiviin, mutta sen takaseinämää ja oikeaa sivuseinämää näyttäisi kiertävän matala penkka, joka saattaisi olla osa arinanjäänteitä. Uunin yleiskunto on huono, ja hirsirakenteen petettyä sen ulkovallit ovat jääneet alttiiksi rapautumiselle. Myös uunin sisäosat ovat alttiina rapautumiselle ja siitä aiheutuville sortumille.
Tarkastus 2022:
Kalkkiuunin muuratuissa seinissä on vuoden 1995 inventoinnin jälkeen syntyneitä sortumia, ja muurirakenteen rappeutuminen etenee.
Ladattava tiedosto saattaa sisältääkuvia, karttoja tai muita sisältöjäjotka ovat tekijänoikeuksin suojattuja. Tiedoston tekijänoikeudet kuuluvat tutkimusraportin tekijälle ja muille raportissa mainituille tahoille. Sisällön jatkokäyttöävarten on hankittava lupa tekijänoikeuksien haltijalta.