Asuinpaikka sijaitsee Siikajoen pohjois- ja Törmäsenjoen länsipuolella Myllylän talosta noin 180 m pohjoiseen ja luoteeseen. Tilan pelloilta on löytynyt useita kiviesineitä, joista osa on muualta kuin asuinpaikoilta. Löytöpaikat on voitu paikantaa jokseenkin hyvin. Asuinpaikan merkkejä on kahdessa kohtaa: päärakennuksesta noin 180 m pohjoiseen pellon yläreunassa ja päärakennuksesta noin 180 m luoteeseen Myllyläntien eteläpuolisilla pelloilla. Kohteista on löytynyt palanutta kiveä ja kvartsi-iskoksia. Löytöalue on kumpuilevaa peltoa Siikajoen ja Törmäsenjoen pohjoispuolella, peltojen pohjoispuolella on kivikkoinen Tervolankangas.
2022: Löytöalueiden pellot olivat peitteisiä, Myllyläntien eteläpuolisella pellolla kasvillisuutta oli vielä vähän ja pintahavainnointimahdollisuudet kohtuulliset, pelto on yltänyt aiemmin pohjoisnurkastaan Myllyläntien reunaan. Aiemmalta löytöpaikalta havaittiin pellon pinnalla joitakin palaneita kiviä, kvartseja ei havaittu. Törmä oli rehevän kasvillisuuskerroksen peitossa, alueelle tehtiin muutamia lapionpistoja, mutta merkkejä esihistoriasta ei saatu. Pohjoisempi havaintopaikka Myllyläntien pohjoispuolella oli peitteinen pelto ja havaintoja asuinpaikasta ei siellä tehty. Vuoden 1996 pohjoisemman kvartsien ja palaneiden kivien koordinaatit on nyt lisätty alakohteeksi.
Kohteen rajaaminen vaatii tarkkuusinventoinnin tai koekaivauksen.
Ladattava tiedosto saattaa sisältääkuvia, karttoja tai muita sisältöjäjotka ovat tekijänoikeuksin suojattuja. Tiedoston tekijänoikeudet kuuluvat tutkimusraportin tekijälle ja muille raportissa mainituille tahoille. Sisällön jatkokäyttöävarten on hankittava lupa tekijänoikeuksien haltijalta.