Anttilankummun länsikärjessä, aivan Lehmikumpuun vievän tien etelälaidassa oleva
kivikautinen asuinpaikka. Kohde on paikannettu inventoinnissa 1985, jolloin noin 350 m pitkän aurausalueen kulmassa, kivien kattamassa, hienohiekkaisessa maaperässä. Lännenpuolelta soiseen maastoon liittyvällä töyräällä havaittiin noin 20 x 40 m:n
alalla runsaasti palaneita kiviä ja jonkinverran kvartsi-iskoksia. Kivikautinen asuinpaikka jatkuu ilmeisesti myös paikan sekä eteläpuoleiseen suuntaan että sen ja tien pohjoispuoliseen osaan muinaisrantaa. Todennäköisesti hieman varhaisempi, pienialainen asuinpaikka, Vuolukanaho (Anttilankumpu 2), sijaitsee tien vastapuolella ja noin 350 m itään mentäessä. Alhaisen löytökorkeutensa vuoksi asuinpaikka voidaan ajoittaa myöhäiskivikauteen, noin vajaat 2000 eKr.
2022: Asuinpaikka on nykyisin metsää kasvavaa kangasmaastoa. Mitään asuinpaikkaan viittaavaa paikalla ei nykyisin ole maan pinnalla havaittavissa. Vuoden 1985 inventointikertomuksessa on karttaluonnos (s. 139), jonka perusteella kohteen nykyinen rajaus kattaa keskeisen löytöalueen. Karttaluonnokseen on merkitty kysymysmerkkien kanssa muutamia löytökohtia myös nykyisen muinaisjäännösrajauksen lounaispuolelle ja tien pohjoispuolelle. Näilläkään alueilla ei nykyisin ole metsämaastossa havaittavissa mitään muinaisjäännöksiin viittaavaa.
Ladattava tiedosto saattaa sisältääkuvia, karttoja tai muita sisältöjäjotka ovat tekijänoikeuksin suojattuja. Tiedoston tekijänoikeudet kuuluvat tutkimusraportin tekijälle ja muille raportissa mainituille tahoille. Sisällön jatkokäyttöävarten on hankittava lupa tekijänoikeuksien haltijalta.