Inventoinnissa tarkastettiin kaikki inventointialueella sijaitsevat ennestään tunnetut muinaisjäännöskohteet, yhteensä 16 mukaan lukien muinaisjäännösrekisterin poistetut kohteet, joita oli viisi. Poistetut kohteet ovat aiemmissa inventoinneissa tuhoutuneiksi todettuja, koska niitä ei ole pystytty paikantamaan. Viidestä poistetusta kohteesta löytyi kaksi: Maisala ja Johannisberg B. Lisäksi löydettiin myös Vävarsin röykkiökohteen alakohde röykkiö b, jota oli pidetty tuhoutuneena. Röykkiö sijaitsee kuitenkin inventointialueen ulkopuolella.
Lähes kaikkiin tunnettujen kohteiden paikkatietoihin tuli pieniä tarkennuksia. Röykkiöt paikannettiin ja niiden näkyvät reunat mitattiin tarkkuusgps-laitteella. Kohteisiin tehtiin uudet aluerajaukset, jotka pitävät sisällään parin metrin suoja-alueen.
Uusia kohteita inventoinnissa löytyi vähäni, mikä oli odotettua alueen luonteen huomioon ottaen. Inventointialue on ollut pääosin karua korpea historiallisella ajalla eikä ole houkutellut asutusta. Esihistorian osalta alue on melko korkealla ja käynyt läpi merenrantavaiheet pian jääkauden päättymisen jälkeen, joten kivikauden asutuksen potentiaali on melko pieni. Pronssi- ja rautakautta ei ennestään juuri tunneta inventointialueelta eikä lähiseudultakaan, johtuen lähinnä vesistöjen puutteesta ja huonoista viljelymahdollisuuksista. Historiallisen ajan osalta alue on ollut pääosin kallioista takamaata. Pääasiassa havainnot historiallisen, ja sitä myöhemmän ajan, maankäytöstä tulivat Maantiekylän alueelta.
Uudet kohteet ovat elinkeinohistoriallisia ja ajoittuvat historialliseen aikaan ja ne on luokiteltu muiksi kulttuuriperintökohteiksi. Huhtarinmäki 2:ssa on ollut viljelyä ilmeisesti 1800-luvun lopulla tai 1900-luvun alussa, josta on jäänyt jäännöksinä kellarikuoppa ja raivausröykkiö. Jussla on puolestaan pieni louhosalue, myös melko myöhäinen. Kohteet on luokiteltu muiksi kulttuuriperintökohteiksi.
Neljä uutta kohdetta, Högberg, Jussla 2, Jussla 3 ja Siltaniittu, on luokiteltu muuksi kohteeksi. Kohteissa on joko kuoppia tai kiviröykkiötä. |