Kaivausalueelta 1 löydettiin ainoastaan saviastian paloja, jotka kaikki kuuluvat tyyliltään tyypilliseen kampakeramiikkaan (163 kpl, 655,5 g). Löydöt keskittyivät kaivausalueen keskiosiin noin 4 x 6 metrin alueelle muodostaen levinnältään soikean kuvion. Löytöjen levintä saattaa viitata jonkin rakenteen olemassaoloon, josta ei kuitenkaan muita merkkejä havaittu. Todennäköisesti löytökeskittymä saatiin kaivettua kokonaan pois. Kaivausalueesta 1 noin 20 metriä kaakkoon löydettiin koekuopasta yksi kvartsi-iskos, mutta kuopan ympärille laaditusta koeojasta ei tullut mitään kiinteään muinaisjäännökseen viittaavaa.
Kaivausalueelta 2 löydettiin saviastian palojen lisäksi myös kivi- ja luumateriaalia. Saviastiamateriaali on hyvin pieninä paloina, tyylillisesti niiden joukossa on edustettuna varhainen asbestikeramiikka ja tyypillinen kampakeramiikka. Viivakoristeiset, pienen astian palat lienevät myös tyypillistä kampakeramiikkaa. Kiviesineistöä edustavat kvartsi-iskokset, kivilaji-iskos ja pii-iskos. Palaneet luut on analysoitu ja niistä tunnistettiin nisäkkäiden luita, kolme tarkemmin keskikokoiseksi nisäkkääksi. Yksi fragmentti muistutti hylkeen sormiluuta ja toinen majavan tai hylkeen luuta. Kaksi palaneen luun palaa lähetettiin ajoitettavaksi Helsingin yliopiston ajoituslaboratorioon. Lisäksi ajoitettavaksi toimitettiin kaksi hiilinäytettä, toinen alueelta 1 ja toinen alueelta 2. Kaivausalueella 2 todettiin muutama likamaa-alue. Löytöjen levintä ja koeoja 4:n löydöt viittaavat siihen, että asuinpaikka jatkuu vielä muutaman metrin kaivausalueen 2 itäpuolella.
Korttelin 117 eteläpuolella havaittiin sekä vuoden 2008 että 2009 koekuopituksessa ilmeisesti hieman runsaslöytöisempää kulttuurikerrosta korttelin etelärajan ja kaakkoon suuntautuvan pistotien välisellä alueella. Mikäli rakennussuunnitelmat ulottuvat tälle alueelle, tulee tutkimuksia jatkaa. Korttelin 117 alueella arkeologiset kaivaukset eivät enää ole tarpeen. |